“"Everything is okay in the end, if it's not ok, then it's not the end." -Unknown

Monday, 18 March 2013

2013's first post!


Hai, Assalamualaikum. Kalau diikutkan ni dah kali ke patribupatkali niat ikhlas nak update blog. Hebat. Tapi tak kira. Malam ni nak post jugak. Kalau tak, terbengkalai draft post aku untuk ke-berapa bulan lamanya -,-"

Ini post pertama untuk tahun ni. Ya. Untuk tahun ni. Ehem. Ada unsur riak pulak entry malam ni. Actually takde mende pun nak cerita apa sebenarnya. Ni pun post acah acah ngada ngada gitu sebab jeles la kawan kawan punya blog pun ade update. Tapi aku...? Tunggu result Spm keluar la kot, baru nak update. Erk, bila bercakap pasal result Spm ni...tetibe ada rasa cemas pulak sekarang. (sambil duduk bersila, sambil makan buah anggur. amboi kemahen lagi) :-P

Tinggal lagi 2 hari ok nak tunggu result Spm keluar. Kalau boleh mata ni nak pejam je tunggu sepuluh tahun lagi baru celik sebab masa tu tunggu masa nak kawin je. Ihiks gedik weh gedik, ada rasa keji pulak lol cerita pasal kawin ni lalalala lol. 

Sekian jelah entry pertama kali untuk tahun ni. Cakap banyak pun tak guna sebab sape je yang nak jenguk blog bajet comel ni? Cuba cakap? Sape je nak tengok?. Eh rasa macam nak tumbuk diri sendiri je sebab malam ni cakap banyak pastu baru sedar tak mandi lagi. Wah cool nya coolnya -,-"

Assalamualaikum :-)

No comments:

Post a Comment