“"Everything is okay in the end, if it's not ok, then it's not the end." -Unknown

Friday, 28 June 2013

Best jadi student u?

Hai Assalamualaikum! It is about 2 weeks i left my blog without any post. Aha! Guess what? I just came back from my hometown to attend my cousin's wedding last week. So...




So.. Hihi did you enjoy the picca? Sorry, the quality were not so good since I forgot to bring along my camera. ups, tipu. I just being too lazy to bring the camera for taking the wedding's picture. Aku jadi malas nak bawa ke sana ke mari camera just untuk tangkap gambar the pengantins yalah lagipun aku bukan lah jenis yang suka camwhoring ni kann. (nampak sangat tipunya si ika ni kannn). 

Sedar tak sedar, dah hampir 3 bulan aku jadi student kolej. Omaigod terkezutt kita tau T.T Dulu masa zaman sekolah, selalu terfikir, eh boleh ke aku masuk u? Eh nanti kat u boleh ke aku cari kawan? Eh boleh ke orang kurang pandai macam aku ni (berlagak pandai actually) masuk u? Eh layak ke? Eh? Eh? Haa kau, banyak nau persoalan macam tu timbul lagi lagi bila cikgu cakap, belajar rajin2, nanti dapat result bagus, boleh masuk u. Padahal time exam buat main main, dapat result menangis. Padahal masa sekolah dah pandai bercinta. Soal belajar tolak ke tepi. Nahh terdiam kau teruss. Tapi sekarang segala mind set macam tu dah boleh buang dalam longkang dah sebab alhamdulillah, saya dah jadi student kolej dah. So far... kehidupan menjadi student ni berjaya dengan omg nya. Terima kasih kepada classmates dan roomates sebab berjaya membuatkan dahku rasa selesa di samping kalian ecehh ayat nak omg je kan. sangattt.

Roomates+classmates, merangkap kawan baik baru.

p/s: I tak pernah lupa kat kawan-kawan sekolah I tau. Sebab korang lah yang buat I jadi kebal dan tak lut dengan segala masalah kawan ni. (tolong ingat balik ye berapa kali kita gaduh sebab benda kecik) Hihi sayang you all ketat ketat kerana you all begitu berharga. omaigod ayat :p *peace


2 comments:

taqiahsahrani said...

rindu kau monyet gila,

Ika Zainy said...

Hahaha rindu kau jugak aten gilaaa!

Post a Comment